Om Like ink

Like ink er en webshop, der henvender sig til dig, der ønsker at købe midlertidige tatoveringer med eget design. Vores ark med midlertidige tatoveringer måler ca. 20 x 15 cm (A5), og du uploader selv dine billeder eller illustrationer, når du vil bestille dine “custom made” engangstatoveringer. Vi producer dine midlertidige tatoveringer i Sverige og kan derfor garantere en ekstremt god kvalitet samt hurtig levering.

Like ink er i dag sandsynligvis Sveriges største leverandør af custom made engangstatoveringer, og vores tilfredse kunder tæller alt fra virksomheder, kommuner, trykkerier, teatre og tv-virksomheder til glade bryllupsgæster, børn til børnefødselsdage, studenter samt personer, der ønsker en tatovering.

Læs mere om os Lav dit eget design!

Ofte stillede spørgsmål.

Hvilke filer kan man uploade?

Vi anbefaler følgende filformater: jpg, jpeg, svg og png. Husk, at jo bedre en kvalitet og størrelse billedet har, desto bedre bliver den endelige kvalitet. Alt hvad, der er hvidt på billedet, bliver gennemsigtigt på huden.

Hvor stort er et ark med midlertidige tatoveringer?

Vores Like ink-ark måler ca. 20 x 15 cm.

Er jeres midlertidige tatoveringer veganske?

Tak for dit spørgsmål, og svaret er selvfølgelig ja. Vores midlertidige tatoveringer er veganske, hvilket indebærer, at de hverken er testet på eller fremstillet af dyr.

Er jeres tatoveringer allergi- og miljøvenlige?

Materialet, vi anvender til produktionen af dine engangstatoveringer, er blevet fremstillet af miljøvenlig lim samt papir og blæk, der ligeledes er miljøvenligt.
Like inks engangstatoveringer er allergivenlige og gennemtestet. Tatoveringerne kan benyttes uden risiko for kendte allergier på alle, der er fyldt 3 år. Aldersgrænsen på 3 år bygger ikke på risikoen for, at barnets hud reagerer på engangstatoveringerne, men derimod på risikoen for, at barnet kan spise dem.

Skal jeg spejlvende motivet?

Nej, det er ikke nødvendigt. Det er dog sandt, at motivet skal spejlvendes for at vende korrekt på huden, men det tager vi os af. Upload blot billedet, som du vil have det.

Hvordan sætter man den midlertidige tatovering på huden?
  • Klip den midlertidige tatovering ud fra arket, gerne med en så lille margin som muligt.
  • Fjern den beskyttende plastfilm.
  • Placér engangstatoveringen på huden.
  • Pres med en våd svamp i ca. 30 sekunder..
  • Fjern forsigtigt papiret.
  • Så er du færdig!
Kan jeg lave et ark med forskellige motiver?

Selvfølgelig kan du det, men du skal selv lave en fil med en collage af billederne. Vi kan her anbefale Photocollage.com, hvis du ikke har et redigeringsprogram på din computer. Gem filen fra din computer og upload derefter filen hos os. Vælg den maksimale bredde for at udfylde arket med din collage.

Mangler du motiver? Søg på nobacks.com, freetattoodesigns.org eller freepik.com.

Hvor hurtigt leverer I?

Leveringstiden varierer normalt mellem 2-7 arbejdsdage, alt afhængigt af antallet af ordrer på det pågældende tidspunkt. Hvis leveringstiden er længere, sender vi en e-mail med information om dette. Hvis du vælger ekspreslevering, sender vi din ordre inden for 24 timer.

Hvor længe holder jeres fake tatoveringer?

Alt afhængigt af hvor du vælger at placere din tatovering, og hvordan du plejer den, vil den holde i ca. 1-5 dage.

Tatoveringen har brug for en time til at klæbe sig fast på huden. Vær ekstra forsigtig i løbet af denne tid. Du må eksempelvis ikke gå i bad umiddelbart efter, at du har påført tatoveringen på huden.

Varmt vand kan minimere tatoveringens levetid. Det går fint med et almindeligt brusebad, men vær ekstra forsigtig efter brusebadet – undgå at tørre tatoveringen med et håndklæde.

Hvordan får jeg en engangstatovering til at holde i lang tid?

Placér din tatovering et sted, der er rent, tørt og uden hår. Undgå at påføre tatoveringen i folder, eller hvor huden bevæger sig. Undgå også de steder, der er udsat for snavs, støv eller friktion. Husk, at tøj ofte afgiver støv, der kan sætte sig på din tatovering. Forsøg også at undgå sæbe, cremer og katte, der kradser i tatoveringen m.m.

Hvordan fjerner jeg glansen på min engangstatovering?

Når du påfører tatoveringen, vil der være en glans. Glansen forsvinder ofte af sig selv, når tatoveringen har tilpasset sig huden. Hvis du vil slippe af med glansen med det samme, er der nogle tricks.

Forskellige hudtyper reagerer forskelligt på tatoveringerne. Du kan prøve at bruge håndsprit eller spraye parfume på tatoveringen. Dette betyder ofte, at tatoveringen ikke holder så længe, men ser mere realistisk ud, og at glansen forsvinder.

Hvordan fjerner jeg en midlertidig tatovering?

En midlertidig tatovering bliver slidt væk over tid, men der er et par forskellige måder, hvorpå du kan fjerne den før tid. Du kan vaske tatoveringen væk med alkohol eller olie (madolie fungerer også, men det fungerer allerbedst med bade- eller babyolie). Anvend først varmt vand og sæbe. Skrub dernæst tatoveringen af. Det plejer at fungere fint.

Kontakt os

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du vil kontakte os. Du kan også ringe til vores kundeservicemedarbejder Gustav på tlf. 072-502 96 57 eller sende en besked via e-mailadressen info@likeink.se.