Børnetatoveringer med valgfri design.

Børnetatoveringer, der passer til alle lejligheder. Hos os kan du lave dine egne tatoveringer med dit helt eget design eller motiv. Vi bruger miljøvenligt materiale, og alle tatoveringer er allergivenlige og testede.

Børn elsker tatoveringer!

Måske vil du have tatoveringer til en børnefest, til fastelavn eller til Halloween. Dit barn elsker med sikkerhed, som så mange andre børn, at udklæde og pynte sig på forskellige måder. Og engangstatoveringer er en nem og sjov måde at lave noget fedt og supplere udklædningen. Det er helt perfekt til en gennemført børnefest med tema, eller sportsbegivenhed.

Allergivenlige børnetatoveringer

Producenten af ​​det materiale, vi på Like ink fremstiller dine engangs tatoveringer fra, bruger miljøvenligt lim, papir og blæk i produktionen. Like inks børnetatoveringer er allergivenlige og testet. Anbefales og kan bruges af alle over tre år uden risiko for kendte allergier. Treårsgrænsen er ikke sat, fordi et mindre barns hud reagerer på tatoveringerne, men for at undgå at de spiser dem.

Hvor længe varer en midlertidig tatovering?

Vores børnetatoveringer varer alt fra 1-14 dage afhængigt af hudtype og placering. Det er supernemt at vaske tatoveringen af ​​med sæbe og varmt vand, og det kan gøres umiddelbart efter påføring af tatoveringen, hvis du vil.

Tatovering til børn med eget design.

Alle børn er forskellige, og derfor er netop deres eget design gnidning det sejeste, et barn kan have. Det som mange mennesker sætter pris på ved Like Ink’s service, børn som voksne, er at du selv uploader valgfrie motiver, som vi derefter producerer og sender til dig i den og de ønskede størrelser og det ønskede antal. Nogle børn vil have de samme tatoveringer som deres idol eller deres forældre, eller et motiv de selv tegner, måske et foto? Mens andre elsker hunde, heste, fly eller ønsker motiver fra et computerspil eller en serie. Valget er dit! Upload valgfrie motiver, og vi fremstiller og sender dine tatoveringer inden for 24 timer.

Vores børnetatoveringer var i en stor kampagne

I sommer lavede vi et vellykket samarbejde med et af Sveriges største apoteker, Apotek ”Hjärtat”. Målet var at reducere antallet af inficerede insektbid ved hjælp af tatoveringer lavet til børn. Børn kan have svært ved ikke at kradse og klø myggestik, flåtbid, hestebremsebid og hvepsestik. For at børnene skulle mindes om ikke at klø, udviklede Apoteket sammen med en dygtig tatovør kunstige motiver, hvor biddet i sig selv bliver en del af tatoveringen. Og med en sej, attraktiv tatovering på siden af ​​bidet mindes de om at holde fingrene væk, og helingsprocessen går derfor hurtigere. Så enkel og så smart, at kampagnen var en kæmpe succes!

Tatoveringerne er illustreret af tatoveringskunstneren Victoria Sundqvist og distribueres gratis på alle Apotek Hjärtat startende i uge 24. Flere oplysninger om tatoveringerne findes på Pharmacy Heart .

Børnetatoveringer

Tatover dit barn med telefonnummer

Et andet godt tip til børnetatoveringer er at bestille tatoveringer med en voksnes telefonnummer, en sikkerhed, hvis dine børn ender på den forkerte vej og vil have hjælp til at ringe hjem. Børnetatoveringer kan således bruges i mange forskellige sammenhænge og er en populær og sjov funktion for både børn og voksne.

Let at anvende

  1. Klip motivet ud med så lille margin som muligt.
  2. Fjern den beskyttende plastik.
  3. Placer den klæbrige overflade mod huden, hvor tatoveringen sidder.
  4. Pres med en våd klud, eller hold motivet under rindende vand i ca. 20 sekunder.
  5. Fjern papiret.
  6. Wear it like a Rockstar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *