Flotte børne-tatoveringer på A5-ark.

Som bekendt må og bør børn ikke lade sig tatovere, før de er fyldt 18 år. Dog elsker de fleste børn og unge tatoveringer. Så er det jo virkelig heldigt, at der findes midlertidige tatoveringer!

Køb 4 ark og betal kun for 3 ved at indtaste rabatkoden FLASH i kassen. Vi printer og sender dine ark med børnetatoveringer inden for 24 timer!

Showing all 16 results


Engangstatoveringerne, vi producerer, ligner ægte tatoveringer, og motiverne i kategorien børnetatoveringer er tilpasset netop børn, når det kommer til størrelse og design. En midlertidig tatovering holder normalt ca. 5-10 dage på barnets hud. Våra gnuggistatueringar är lätta att både applicera och tvätta bort. Givetvis följer vi alla riktlinjer kring allergi och de säkerhetsdirektiv som finns för just engångstatueringar.

Vores engangstatoveringer er både lette at påføre på huden og vaske af igen. Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende allergi og de sikkerhedsdirektiver, der findes for engangstatoveringer. Husk, at vi hos Like ink også kan printe engangstatoveringer med eget design. Måske vil barnet gerne have et billede af hunden, det samme motiv, som en voksen har, et billede af yndlingsfiguren eller personlige lykønskningstatoveringer til børnefødselsdagen.

Vælg mellem flere færdige ark med børnetatoveringer, eller bestil "custom made" engangstatoveringer hos os! Tak for, at du vælger Like ink!