Dødninge-hoveder

Tatoveringer på A5-ark med motiver af dødningehoveder! I denne produktkategori finder du alt fra søde dødningehoveder og moderne dødningehoveder til dødningehoveder med vinger og old school dødningehoveder. Her finder du altså store, små, glade og vrede dødningehovedtatoveringer for enhver smag!

Køb 4 ark og betal for 3 ved at indtaste rabatkoden FLASH i kassen. Vi printer og sender dine dødningehovedtatoveringer inden for 24 timer!

Viser alle 8 resultater


Et dødningehoved som symbol og tatovering har længe været populært, men hvad betyder og symboliserer en dødningehovedtatovering egentlig?

Det korte og mest oplagte svar er, at dødningehovedet symboliserer døden, og mange tatoveringer dødningehoveder på kroppen fungerer som en påmindelse om, at man skal få mest muligt ud af livet inden døden. Tatoveringen minder således personen om, at vi mennesker ikke er udødelige. Tatoveringen kan dermed også være symbol på, at personen lever et farligt liv.

Et dødningehoved bruges også ofte som advarselssymbol på eksempelvis giftige produkter. Her viser dødningehovedet, at døden er det sandsynlige udfald. Et dødningehoved kan dog også være en fejring af livet, et symbol på visdom eller at man er en kriger. Vælg din foretrukne dødningehovedtatovering her eller bestil engangstatoveringer med dit eget design!