Tatoveringer på A5-ark med motiver af dyr og blomster.

Her har vi kombineret det bedste fra to verdener. Midlertidige tatoveringer i verdensklasse med flotte motiver fra naturen. Alle vores engangstatoveringer er veganske, og vi bruger svanemærket blæk, når vi printer dine midlertidige tatoveringer.

Køb 4 ark og betal for 3 ved at indtaste rabatkoden FLASH i kassen. Vi printer og sender dine Dyr & Natur tatoveringer inden for 24 timer!

Viser alle 24 resultater


Vi klimakompenserer desuden vores forsendelser, og alle følgesedler og kuverter er trykt og fremstillet af miljøvenligt materiale. Det er vigtigt for os at passe godt på naturen og dyrene, og derfor er denne kategori fuld af flotte naturinspirerede tatoveringer af høj kvalitet.

Det har altid været populært at tatovere blomster og planter på kroppen, dels fordi forskellige planter symboliserer forskellige ting, men frem for alt, fordi det er pænt.

Vidste du for eksempel, at rosen, som er et almindeligt tatoveringsmotiv, er et symbol på lykke, perfektion og fuldstændighed. I vestlig kultur har rosen samme betydning som lotusblomsten. Det vil sige, at den er et symbol på skønhed, liv og renhed.

Hvis du hellere vil have midlertidige tatoveringer med dit eget kæledyr, en yndlingsplante eller en blomst i valgfri størrelse, kan du nemt uploade dit eget design hos os. Hav en skøn dag!