Halloween-tatoveringer på A5-ark.

I denne kategori er der masser af færdige ark med fantastiske tatoveringsmotiver, som passer rigtig godt til halloween. Hvis du skal til halloweenfest, vil du skræmme livet af frække børn, der banker på døren eller skabe en ekstra skøn halloweenstemning på arbejdspladsen, finder du hos Like ink Sveriges største og bedste udvalg af unikke engangstatoveringer.

Køb 4 ark og betal for 3 ved at indtaste rabatkoden FLASH i kassen. Vi printer og sender din halloweentatoveringer inden for 24 timer!

Showing all 22 results

Forvandl Din Halloween med Magiske Midlertidige Tatoveringer


I ugerne op til halloween arbejder vores trykkeri på højtryk! Det gør det egentlig hele året rundt, hvis vi skal prale lidt, men specielt op til halloween modtager vi ekstra mange ordrer, så bestil i god tid til festen. Flere af tatoveringsarkene i denne kategori er også tegnet af dygtige tatovører og kan kun bestilles gennem os. Vælg mellem motiver af edderkopper, græskar, flagermus, dødningehovedet og selvfølgelig det populære ark med joker-tatoveringer! Hav en skøn halloween. Mange tak for, at du vælger at bestille dine engangstatoveringer hos Like ink! Happy Halloween!