Old school tatoveringer på A5-ark.

Motiverne i kategorien old school tatoveringer er motiver tegnet af dygtige tatovører, illustratorer og af os hos Like ink.

Køb 4 ark og betal for 3 ved at indtaste rabatkoden. FLASH i kassen. Vi printer og sender dine old school fake tatoveringer inden for 24 timer!

Showing all 8 results


Med old school tatoveringer mener vi klassiske tatoveringsmotiver, der har været populære længe eller motiver, der var almindelige for "for længe siden". "Traditionelle" old school tatoveringer opstod i 1890'erne, men tatoveringsstilen blev først populær omkring 1920. På det tidspunkt vrimlede det med tatoveringsstudier omkring flådebaserne i USA. Old school-tatoveringen blev dengang et symbol på mod og personlighed, og stilen spredte sig hurtigt blandt tatoverede sømænd verden over.

Efter Anden Verdenskrig blev tatoveringsstilen endnu mere populær, primært fordi old school tatoveringerne refererer til oprør, men også fordi Rockabilly-musikstilen blomstrede, som tiltrak mange tatoveringsglade tilhængere.

Vi er i stort set vilde med alle tatoveringsstile, men old school motiver er altid flotte, og hvis man elsker tatoveringer, bør man have nogle klassiske tatoveringsmotiver på kroppen! Bestil dine foretrukne tatoveringer med motiver fra den gamle skole! Hav en fantastisk dag!