Sagndyr & Drager

Tatoveringer på A5-ark med motiver af Sagndyr & Drager. Sagndyr er et fællesnavn for dyr, der kun har forekommet eller findes i vores fantasi, myter, eventyr og legender. Det mest berømte sagndyr er dragen, og dette ildsprudlende og bevingede skrækøgle-vidunder er meget populært som tatoveringsmotiv. I den vestlige verden symboliserer dragen ondskab og mørke, mens dragen i Japan er et symbol på styrke og magt.

Køb 4 ark og betal for 3 ved at indtaste rabatkoden FLASH i kassen. Vi printer og sender dine Sagndyrstatoveringer inden for 24 timer!

Viser alle 5 resultater


Sagndyr er et fællesnavn for dyr, der kun har forekommet eller findes i vores fantasi, myter, eventyr og legender. Det mest berømte sagndyr er dragen, og dette ildsprudlende og bevingede skrækøgle-vidunder er meget populært som tatoveringsmotiv. I den vestlige verden symboliserer dragen ondskab og mørke, mens dragen i Japan er et symbol på styrke og magt.

Vi kan under alle omstændigheder godt lide sagndyr og drager og har derfor flere færdige ark i Link inks sortiment. Hvis du derimod vil slippe fantasien løs og bestille "custom made" engangstatoveringer med sagndyr, kan du også sagtens gøre det hos os. Går du med tanker om at få en tatovering, men vil gerne prøve dig lidt frem først med placering, størrelse og motiv, er en midlertidig tatovering perfekt!

Lad fantasien flyde!