Tribal-tatoveringer på A5-ark

Vælg mellem klassiske Tribals, pigtråd og Tribal-masker.

Køb 4 ark og betal kun for 3 ved at indtaste rabatkoden FLASH i kassen. Vi printer og sender din Tribal-tatoveringer inden for 24 timer!

Viser alle 8 resultater


Tribaltatovering

Alle vil gerne have en Tribal på lænden eller måske som en ansigtstatovering? Mange har Tribal tatoveringer som et bånd omkring overarmen, over brystet eller på tværs af hele armen. Hvis du er usikker på, om du ønsker en ægte Tribal tatovering, anbefaler vi at prøve en Tribal fake tatovering, som ikke er permanent. Fake tatoveringer er sjove og ideelle til festen, udklædningen eller for at narre vennerne til at tro, du har fået en rigtig tatovering. Nedenfor har vi sammensat interessante fakta om netop Tribaltatoveringer.

Tribaltatovering fakta. Man ser ofte Tribal tatoveringer og de flotte mønstre tatoveret på folks overarme, men det er også almindeligt med sådanne tatoveringer på hals, ben, lænd og hænder.

Langt de fleste, og især de mest klassiske Tribal-tatoveringer er lavet udelukkende i sort, helt uden andre farver. I dag er det mere almindeligt, at Tribal tatoveringer indeholder farve, men sort er stadig mest populært. Tribal-mønstrenes design har rent historisk ofte en betydning og kan signalere styrke, forskellige lykønskninger og mod. I begyndelsen blev Tribal-tatoveringer anvendt til at formidle en åndelig betydning. Ofte blev selve tatoveringsceremonien udført i kombination med, at en præst bad. Den tatoverede fik herigennem styrke, mod og fik overbragt diverse andre lykønskninger.

Tatoveringerne viste også ofte, hvilken stamme man tilhørte, og hvilken social status eller rang man havde.

”Tribals” har et lidt dårligt ry i dag, fordi det blev så moderne med denne slags tatovering i 80'erne. På den tid kunne man se Tribals af varierende kvalitet på personer verden over. Hvis noget bliver mainstream, mister det nemt den kulturelle betydning, og i kunstverdenen er mainstream det sidste, man ønsker at være. De fleste Tribals tatoveringer fra 1900- og 2000-tallet mangler helt enkelt betydning og er kun designet for at være smarte og cool.

Hvad er en Tribal-tatovering?

Det siges, at Tribaltatoveringer stammer fra den samoanske øgruppe, som ligger i Polynesien. Her har Tribals en kulturel betydning, og tatoveringerne kan spores tusinder af år tilbage hos blandt andet polymererne, aztekerne og steder som Hawaii og Maori.

Selve ordet "tribal" kan oversættes som nominel eller samme, så Tribal-tatovering oversættes til stammetatovering. Historisk set var det almindeligt, at Tribals symboliserede natur, ild, vand og forskellige dyr alt efter, hvilken stamme man tilhørte, og hvilken position man havde.

Tribals som tatoveringsmotiv og kunstform.

Tribals følger ofte den tatoverede persons krop, kurver og muskler. En velplaceret og vellavet Tribaltatovering udført af en dygtig tatovør understreger kroppens anatomi på en helt anden måde, end hvad tilfældet er med en realistisk portrættatovering. En anden fordel ved tatoverede mønstre og Tribals er, at det ofte er nemt at bygge videre på tatoveringen over tid. Hvis du for eksempel har en Tribal tatovering på overarmen, er det let at forsætte tatoveringen over hele armen ved at tage et stykke ad gangen.

Tribal tatovering som fake tatovering

Tribal tatoveringer skal være legende og kan bygges på kryds og tværs af kroppen. Med Tribal engangstatoveringer kan du enten vælge at fordele dem ud over kroppen eller bygge én stor tatovering på din arm. Placér falske Tribal tatoveringer på armen, halsen eller i ansigtet - og husk, at vi bliver rigtig glade, hvis du tagger @likeinkse på de sociale medier.

Vores fake tatoveringer er nemme at sætte fast på huden og holder normalt ca. 1-7 dage, alt afhængigt af hvor du placerer den, og hvordan du plejer din midlertidige tatovering. Hvad tror du - bliver Tribaltatoveringer moderne på ny?