Velgørenhed

Gør en forskel for dyr, natur og trivsel! 30 % af omsætningen i kategorien "Like ink Velgørenhed" går til Djurens Rätt, Naturskyddsföreningen eller Movember, afhængigt af hvilke tatoveringer du bestiller!

Velkommen til Like Ink, din leverandør af veganske og dyrevenlige midlertidige tatoveringer! Vi er stolte af at tilbyde midlertidige tatoveringer, der ikke kun er stilfulde, af høj kvalitet og nemme at påføre, men også 100% veganske og fri for dyreforsøg. Vores falske tatoveringer vil blive mærket med Djurens Rätts' "I'M VEGAN" mærke fremover og vi er også en støttevirksomhed og samarbejder med Naturskyddsföreningen.

Vi på Like Ink tror på at gøre en forskel, både for vores kunder, men også for dyr og natur. Derfor er vi meget glade for at samarbejde med organisationer som Djurens Rätt, Movember og Naturskyddsföreningen. Så 30% af salget fra hver bestilling i denne kategori går derfor til disse organisationers vigtige arbejde med at forbedre dyrs, naturs og menneskers levevilkår og rettigheder.

Følg @likeinkse på Insta og TikTok, og tag et foto eller en video, der indeholder en af vores gnide-tattoos, så donerer vi yderligere 10 SEK per tag og deler dit opslag i vores feed!

Bestil dine veganske engangstatoveringer fra Like Ink i dag og bidrag samtidig til en bedre verden for dyr og natur! Kampagnen er tidsbegrænset, og motiverne kan blive udskiftet.

Du har indtil videre samlet: 7460 kr
Sidst opdateret: 2023-09-01

Viser alle 9 resultater


Vi håber, at du finder en eller flere ark med midlertidige tatoveringer i denne kategori, som passer til dig! Du kan også gennemse de andre kategorier og finde masser af gnid-tatoveringer med forskellige designs, størrelser og farver - alt sammen for at hjælpe dig med at finde noget, der passer til dig. Selvfølgelig kan du også designe dine egne tatoveringer og skabe en unik og personlig tatovering.

OM DJURENS RÄTT

Djurens Rätt blev grundlagt i 1882 og har siden da kæmpet for dyrs rettigheder, med fokus på de dyr, der er flest af og har de værste forhold. Djurens Rätt er en af verdens førende organisationer inden for dyrevelfærd og dyrs rettigheder og har i dag over 50.000 medlemmer.

OM MÆRKET I'M VEGAN

I'M VEGAN er et varemærket vegansk label fra Djurens Rätt. Vores midlertidige tatoveringer falder ind under den samme lovgivning som alle kosmetikprodukter, og for os har det altid været naturligt, at vores produkter ikke indeholder nogen animalske ingredienser og at produktet ikke har været udsat for dyreforsøg på noget tidspunkt. Vi har selv udført dermatologiske tests (tests på mennesker). I'M VEGAN-labelen viser tydeligt vores kunder, at produktet er vegansk og godkendt af Djurens Rätt.

ER ALLE MIDLERTIDIGE TATOVERINGER IKKE VEGANSKE?

Midlertidige tatoveringer kan indeholde ikke-veganske ingredienser i det klæbemiddel, der anvendes til at fastgøre tatoveringen til huden. For eksempel kan klæbemidlet indeholde gelatine, som er lavet af dyreknogler eller -hud. Det er også almindeligt, at både klæbemidlet og blækket indeholder animalsk voks, hvor den mest almindelige er bivoks. Derudover kan blækket, der anvendes i gnid-tatoveringer, indeholde animalske ingredienser såsom karmoisin, som er lavet af knuste billelarver.

Selvom ikke alle midlertidige tatoveringer er veganske, er der mange veganske alternativer tilgængelige på markedet. Det er vigtigt at læse ingredienserne omhyggeligt og lede efter produkter, der er mærket som veganske eller fri for dyreforsøg for at undgå at støtte dyreforsøgsindustrien. En anden almindelig årsag til, at falske tatoveringer ikke er veganske, er, at de er blevet testet på dyr.

OM NATURSKYDDSFÖRENINGEN

Miljøet har altid været vigtigt for os hos Like Ink, og samarbejdet med og støtten til Naturskyddsföreningen sammen med vores kunder føles utrolig glædeligt og godt. I 2023 blev Like Ink en støttevirksomhed for Naturskyddsföreningen, hvilket betyder, at vi donerer et fast beløb til dem hvert år udover at donere 30% af omsætningen fra arkene med temporære tatoveringer med Naturskyddsföreningens navn. Naturskyddsföreningen arbejder for sunde skove, rene vandløb, kvidrende fugle og summen af bier. At støtte en organisation, der kæmper for en sund natur og alle, der bor i den, føles fantastisk!

OM MOVEMBER

Movember arbejder med mental sundhed og forebyggelse af selvmord, testikelkræft og prostatakræft. Hjælp med at sprede deres kampagne ved at gro en overskæg, donere penge, og hvis du synes temporære tatoveringer er sjove, er de en fantastisk mulighed for at sprede budskabet. Hos Like Ink donerer vi 30% af omsætningen fra arkene med navnet Movember til Movember-bevægelsen.

COLLABORATION

Hvis du er illustrator, tatovør, influencer eller har ideer og forslag til samarbejde, er du velkommen til at kontakte os!