Diamant tatoveringer A5

98.00 kr.

Vores ark med falske tatoveringer er 20×14 cm i størrelse, og dette ark er fyldt med diamanter i forskellige farver og størrelser. Vi printer og sender dine diamant tatoveringer inden for 24 timer!

De små diamanter er beregnet til at passe perfekt på fingre, bag øret eller måske diskret på håndleddet, eller bygges sammen for at skabe større klumper, mens de større, omkring 4 cm, er mere synlige.

Bestil et ark med smukke diamant tatoveringer i forskellige farver og størrelser

Betydning af diamant tatoveringer?
En diamant tatovering kan have forskellige betydninger afhængigt af, hvem der bærer den, og hvorfor. For nogle mennesker kan diamant tatoveringer symbolisere styrke, elegance, renhed og uopslidelighed på grund af diamantens hårdhed og uigennemtrængelighed. For andre kan diamant tatoveringer repræsentere skønhed, luksus og rigdom, da diamanter har været en eftertragtet ædelsten gennem historien. Det er dog vigtigt at bemærke, at tatoveringer altid har en personlig betydning for personen, der bærer dem, og kan fortolkes på forskellige måder af forskellige mennesker.

Alle tatoveringer fra os på Like ink er lavet i Sverige og er nemme at påføre og vaske af. De falske tatoveringer ser fantastiske ud, er veganske og allergivenlige.

Arkstørrelse: A5
Antal tatoveringer: 50:ish
Tatoveringsstørrelse: 1-4,5 cm