Djurens Rätt Illustrations by Nathalie Anna Gill

98.00 kr.

Tatover dig midlertidigt til fordel for dyrene med fake-tatoveringer fra os hos Like ink!
Like ink trykker flotte, veganske og allergitestede fake-tatoveringer, som nu er mærket med Djurens Rätts I’M VEGAN.
Lige nu har vi en kampagne sammen med Djurens Rätt! 30% af omsætningen på færdigdesignede ark i kategorien Djurens Rätt i Like inks webshop går til Dyrenes Rettigheders arbejde for at forbedre forholdene for dyrene i Sverige, der har det værst.

Bestil falske tatoveringer designet af illustrator Nathalie Anna Gill og donér samtidig penge til velgørenhed

Et A5 ark koster 98 kr, og der er rabat, jo flere ark du bestiller! Shop løs nu og husk at tagge alle billeder af disse fake-tatoveringer med @likeinkse på Instagram og TikTok, vi donerer 10 kr ekstra per tag, og deler selvfølgelig også dit billede.

Ord fra illustratoren: Dyremotiver og billeder af dyr er noget, der interesserer mange og er sjovt at kigge på, så jeg nød hvert sekund, mens jeg søgte inspiration til mine tatoveringsmotiver i samarbejdet med Djurens Rätt.
Alle timerne resulterede i et par favoritter, som jeg følte, at jeg ville skitse frem med min egen drejning, og resultaterne blev i nogle tilfælde lige så skøre, som jeg ønskede! Nogle af dyrene fik tilbehør for at udtrykke deres personligheder, og min personlige favorit er den seje and på skateboard, fordi man kan tro, at den er opdigtet, når den faktisk ER et rigtigt billede taget med en ælling på skateboard!
Min stil er ofte minimalistisk med lige og enkle linjer, der alligevel udtrykker meget. Og jeg synes faktisk, at det er enkelheden, der gør helheden. Og i dette samarbejde var det nok at arbejde med små midler for at opnå kreative resultater, hvor samarbejdet mellem mig som kunstner, Like Ink og Djurens Rätt faktisk tillader os alle at bidrage og støtte noget, vi alle står for – Dyrs rettigheder.
// Nathalie Anna Gill | Illustrator

Storlek ark: A5
Storlek tatovering: 1-8 cm