Flash ‘Vandfarve Flash’ af Malin Carper

98.00 kr.

Like inks færdige ark med midlertidige tatoveringer er cirka 20×14 cm store og fyldt med designet, du ser på billedet. Vi printer og sender dit ark med tatoveringer inden for 24 timer efter, at du har bestilt.

Bestil fake-tatoveringer i akvarel-stil, “Akvarel tatoveringer” designet af tatovøren Malin Carper.

Dette ark er designet af den talentfulde tatovør Malin Carper fra Bad Mood Tattoo i Helsingborg. Superfedt at kunne tilbyde tatoveringskunst fra Malin, som er en af de sejeste tatovører, vi har set! Bestil et ark med gnidningstatoveringer for at bære hendes kunst i et par dage, og hvis du er interesseret i en rigtig tatovering, så tjek Malins Instagram eller hjemmeside.

Dette er Malin: Jeg hedder Malin Carper og er oprindeligt fra Arboga. Nu arbejder jeg hos Bad Mood Tattoo i Helsingborg. Jeg arbejder helst i farverealisme med et strejf af abstrakt.
Jeg har været i tatoveringsbranchen siden 2010 og i løbet af alle disse år har jeg rejst meget til en masse spændende steder. Jeg har gæsteoptrådt hos dygtige andre tatovører, tatoveret på tatoveringsmesser, tatoveret musikere, og jeg har mødt masser af gode venner! Jeg kunne ikke have ønsket mig noget bedre fra tatoveringsfaget! Jeg håber, I kan lide mine små flasher, nogle af tatoveringerne på dette ark har jeg tatoveret.

Ha’ det godt,

Malin

Størrelse ark: A5
Størrelse tatoveringer: 4-10 cm

Kontakt Malin:

Instagram:

@malincarper

Studio:

Bad Mood Tattoo

Adresse:

Nedre Långvinkelsgatan 17, 25220 Helsingborg

hjemmeside:

carperink.se