Lines fake tatoveringer A5

98.00 kr.

Du kan bestille midlertidige tatoveringer fra Like ink i ark. Midlertidige tatoveringer kaldes også falske tatoveringer. Vi printer og sender dine tatoveringer inden for 24 timer!
Vi har masser af færdiglavede falske tatoveringer, og du kan også uploade dit valgte design og bestille midlertidige tatoveringer med dit eget design fra os.

Vi håber, du kan lide designet / tatoveringerne på dette ark med produktnavnet “Lines fake tattoos A5”. Mange tak fordi du bestiller dine midlertidige tatoveringer fra Like ink.

Lines fake tattoos. Linjetatoveringer i forskellige farver, vær kreativ og ha det sjovt

Vores ark med midlertidige tatoveringer er 20X14 cm og fyldt med tatoveringerne på produktbilledet.
Hvor længe holder en midlertidig tatovering, og hvordan fungerer det?
Vores midlertidige tatoveringer holder fra en til ti dage afhængigt af, hvor du placerer din tatovering, og hvor godt du passer på den. Falske tatoveringer er nemme at påføre og vaske af, og du vil få instruktioner med din ordre.
Trim den enkelte tatovering tæt på billedet
Fjern klart filmlinje fra klæbemiddel
Placer tatoveringen på den ønskede position
Påfør vand med en våd svamp eller håndklæde
Efter 15 sekunder fjern det våde papir
Færdig. Ha det sjovt og nyd det!
Påfør babypudder for et mat finish, hvis det ønskes.

Anden information!
Levering:
Vi sender daglige ordrer rundt om i verden fra vores trykkerier i Malmö, Sverige. Vi printer og sender dine tatoveringer inden for 24 timer, men den normale leveringstid uden for Sverige er 5-10 dage. Bestil dine tatoveringer i god tid.
Er falske tatoveringer miljøvenlige?
Tatoveringerne er veganske, og miljøet er virkelig vigtigt for os her på Like ink. Alle komponenter er fri for PVC og PCB. Vi klimakompenserer alle forsendelser og bruger maling, kuverter og trykte materialer, der er nordisk miljømærket, sikkert for dig og godt for miljøet. Vi følger EC1223-2009 Kosmetikreguleringer.

Ha en fantastisk dag!

Like ink – Ægte Falske Tatoveringer!