Old school kærligheds-tatoveringer A5

98.00 kr.

Vores ark med falske tatoveringer er 20X14 cm i størrelse, og dette ark er fyldt med hjerter i forskellige farver og størrelser. Vi printer og sender din ordre inden for 24 timer!

Dette ark er fyldt med kærlighedstatoveringer i en klassisk stil, hjerter, bannere sammen med blomster, en svale og selvfølgelig kranier. Falske tatoveringer er perfekte til bryllupper, polterabender og bachelorette fester.

Bestil et ark med smukt illustrerede og stilfulde old school kærlighedstatoveringer

Hvad betyder en hjertetatovering?
En hjertetatovering kan betyde forskellige ting afhængigt af, hvem der bærer den og hvorfor. For mange repræsenterer hjertet kærlighed, lidenskab og romantik. Det kan også symbolisere kærlighed til en person, en ting eller et sted. For andre kan en hjertetatovering være et symbol på mod og styrke, eller et tegn på, at de har overvundet en form for forhindring eller hjertesorg. Sammenfattende kan hjertetatoveringen have forskellige betydninger for forskellige mennesker og kan fortolkes på forskellige måder afhængigt af dens kontekst og anvendelse. Vi mener, at et hjerte symboliserer kærlighed, og den old school stil gør følelsen af ​​denne falske tatovering ægte!

Alle tatoveringer fra os hos Like ink er lavet i Sverige og er nemme at påføre og vaske af. Tatoveringerne ser flotte ud, er veganske og allergivenlige.

Arkstørrelse: A5
Antal tatoveringer: 11
Tatoveringsstørrelse: 4-7 cm