Old school ormtatovering A5

98.00 kr.

Vores ark med falske tatoveringer er 20X14 cm i størrelse, og dette ark er fyldt med slanger i forskellige kombinationer i en sand gammeldags tatoveringsstil. Vi printer og sender din ordre inden for 24 timer!
Her får du tatoveringsdesigns med slanger, blomster og kranier i smukke matte farver.

Bestil falske tatoveringer med slanger i gammeldags stil

Hvad betyder en slangetatovering?
Slanger har en lang historie og optræder i mange kulturer og mytologier rundt om i verden, og derfor kan deres symbolik variere.
I nogle kulturer og mytologier ses slangen som et symbol på fødsel, død og genfødsel, da den fælder sin hud og gennemgår en fornyelsesproces. Slangen kan også repræsentere visdom, heling og transformation. I græsk mytologi blev Asklepios, guden for medicin og heling, ofte afbildet med en slange snoet omkring hans stav.
I andre kulturer kan slanger symbolisere fristelse og synd, som i historien om Adam og Eva i Bibelen, hvor slangen frister Eva til at spise den forbudte frugt.
Som en tatovering kan en slange betyde mange forskellige ting afhængigt af bæreren og dens personlige betydning. Det kan repræsentere forandring, heling, visdom, kreativitet eller overvindelse af udfordringer og modgang. Det er vigtigt at huske, at slangetatoveringer kan tolkes forskelligt afhængigt af deres design og den sammenhæng, de bruges i.

Alle falske tatoveringer fra os hos Like ink er lavet i Sverige og er nemme at påføre og vaske af. Tatoveringerne ser flotte ud, er veganske og allergivenlige.

Arkstørrelse: A5
Antal tatoveringer: 7
Størrelse på tatoveringer: 3-12 cm + tårer 1 cm