Piratting til piratfødselsdag A5-ark

98.00 kr.

Hos Like ink kan du bestille færdige ark med engangstatoveringer, også kendt som midlertidige eller fake tatoveringer. Vi printer og sender dine tatoveringer inden for 24 timer!
Vi har masser af færdige ark med fake tatoveringer, og du kan desuden uploade valgfrie billeder eller illustrationer og bestille midlertidige tatoveringer med dit eget design.

Vi håber, du kan lide designet/tatoveringerne på dette ark med produktnavnet “Piratting til piratfødselsdag A5-ark” – tak for, at du har valgt at bestille dine engangstatoveringer hos Like ink.

Køb sikre og flotte engangstatoveringer med piratting til næste piratfødselsdag eller udklædningsfest! Klassiske piratmotiver!

Tatoveringen måler:
Vores ark med engangstatoveringer måler 20 x 14 cm og er udfyldt med det design, du ser på produktbilledet.

Hvor længe holder jeres fake tatoveringer, og hvordan gør man?
Alt afhængigt af hvor du vælger at placere din tatovering, og hvordan du plejer den, vil den holde i ca. 1-10 dage. De fake tatoveringerne er nemme at sætte på hunden og vaske af igen, og der medfølger naturligvis instruktioner med din ordre.

– Klip den midlertidige tatovering ud fra arket med en så lille margin som muligt
– Fjern den beskyttende plastfilm
– Placér engangstatoveringen det ønskede sted på huden
– Påfør vand med en våd svamp eller et håndklæde
– Fjern forsigtigt det våde papir efter 15 sekunder
– Så er du færdig! God fornøjelse!
– Hvis du vil undgå alt for meget glans, kan du bruge lidt babypudder.

Øvrig information!

Levering:
Vi sender dagligt ordrer over hele verden fra vores trykkeri i Malmø. Vi printer og sender dine midlertidige tatoveringer inden for 24 timer, men selvom vi er hurtige, er den normale leveringstid 5-10 dage uden for Sveriges grænser. Bestil dine tatoveringer i god tid.

Er jeres fake tatoveringer miljøvenlige?
Like inks engangstatoveringer er veganske, da miljøet er et vigtigt element for hele vores team. Alle komponenter er fri for PVC og PCB.
Vi klimakompenserer alle forsendelser og bruger blæk, kuverter og tryksager, der er svanemærket – det er både mere sikkert for dig og miljøet.
Vi følger EC1223-2009 Cosmetics Regulations (EF-forordning om kosmetiske produkter vedrørende sikkerhed)

Hav en fantastisk dag!

Like ink – Real Fake Tattoos!

Antal motiver: 20
Størrelse på største tatovering: 2-5 cm