Popeye midlertidige tatoveringer A5

98.00 kr.

Vores midlertidige tatoveringsark er 20X14 cm store og fyldt med det viste design. Vi trykker og sender din ordre inden for 24 timer!

Bestil Popeye tatoveringer med ankre, spinat og den klassiske Popeye majskobspibe

Popeye er en sømand, der konstant ryger sin majskobspibe, bliver utroligt stærk, når han spiser spinat, og har ankre tatoveret på sine arme. Popeye the Sailor Man er en fiktiv tegneseriefigur skabt af Elzie Crisler Segar. Popeye optrådte første gang i 1929.

Da Popeye er en af de få fiktive figurer med tatoveringer, er han selvfølgelig en af ​​Like inks personlige favoritfigurer!
Dette ark med falske tatoveringer giver dig alt, hvad du har brug for i form af tatoveringer for at klæde dig ud som Popeye til din næste maskerade, halloween-fest eller måske til en fotosession i fitnesscentret eller til søs.
Arket indeholder to store Popeye ankre til underarmene og to mindre ankre, en tatovering med teksten in love spinach, teksten Ship Ahoy, Karl-Alfreds ærkefjende Bluto og selvfølgelig Karl-Alfreds majskobspibe i både original farve og sort.

Så med ankre på dine underarme, en majskobspibe på din kind og nogle andre tatoveringer er du klar til at påtage dig rollen som den stærke sømand Karl-alfred med begejstring.

Ship Ahoy!

Arkstørrelse: A5
Antal tatoveringer: 12
Størrelse på største anker: 7X5 cm