Vi hos Like ink elsker glade kunder, og i de år vi har været aktive som producenter af midlertidige tatoveringer med egen design, har kundeservice, hurtig levering og sikre kvalitets-fake tatoveringer altid været i fokus for os.

Vi hos Like ink vil opfordre dig som kunde til at være kreativ, flirt med følelsen af en rigtig tatovering, og gennem vores midlertidige tatoveringer håber vi at bidrage til latter, glæde, gode minder og fællesskab!

Hvad laver Like ink?

Like ink er en webshop for dig, som ønsker at købe midlertidige tatoveringer med egen design!

Like Ink tilbyder midlertidige tatoveringer på A5-ark. Via vores webshop likeink.dk kan du selv uploade billeder, fotos eller illustrationer for at bestille dine egendesignede midlertidige tatoveringer. Du kan også bestille et af vores færdige ark med tatoveringsmotiver, som enten vi eller vores samarbejdspartnere har designet. Like Ink samarbejder med kunstnere, illustratorer, grafikere og tatovører.

Like Ink er i dag formentlig Sveriges største og en af Europas mest populære leverandører af midlertidige tatoveringer med valgfri design, og vores tilfredse kunder spænder fra virksomheder, kommuner, trykkerier, teatre og tv-selskaber til glade bryllupsgæster, børn til fester, studerende og personer, der skal have en rigtig tatovering.

Midlertidige tatoveringer kan også påføres andre overflader, som glas, julekugler, påskeæg, plast, mobilcovers, stearinlys, golfbolde – simpelthen på alle glatte overflader. Hos os på Like Ink kan du som virksomhed, forening eller privatperson nemt og prisvenligt bestille midlertidige tatoveringer med din egen design. Og jo flere ark med midlertidige tatoveringer, du køber, jo større bliver din rabat.

Har vi den hurtigste levering af midlertidige tatoveringer i verden? Formentlig ja, vi trykker og sender dine tatoveringer inden for 24 timer!

Like ink midlertidige tatoveringstrykkeri

Vi fremstiller dine midlertidige tatoveringer på vores trykkeri, som er beliggende i centrum af Malmø, Sverige. I stedet for at bruge eksterne producenter i udlandet har vi fuld kontrol over hele produktionen. Takket være vores effektive team af trykkere og efterbehandlere kan vi garantere god kvalitet på vores midlertidige tatoveringer og også hurtig levering – ofte sendes din ordre samme dag. Vores team af trykkere håndterer små og store ordrer hver dag, og med over ti tusind ordrer og over en million trykte midlertidige tatoveringer i bagagen, er Like Ink i dag en leverandør, du kan stole på.

Hvordan blev Like ink, Like ink?

Like Ink startede i 2015, da vi i en anden virksomhed ledte efter egendesignede midlertidige tatoveringer til et event. Vi indså, at det var svært at finde en service til at designe egne midlertidige tatoveringer i valgfri mængde med hurtig levering. Det var simpelthen ikke muligt, og en uge senere begyndte vi at arbejde på en webshop og lære alt om midlertidige tatoveringer og produktion. I dag har Like Ink flere ansatte, et trykkeri og samarbejdspartnere over hele Europa. Gennem årene har vi haft æren af at arbejde med store virksomheder som Greenpeace, Saab, Ikea, flere apoteker, festivaler, politiske partier, myndigheder, kommuner og tusindvis af kreative privatpersoner.
Mange mennesker beslutter sig for at få en tatovering for at udtrykke sig selv, deres overbevisninger eller deres følelser – med andre ord for at vise deres identitet og tilhørsforhold.

En musiker kan have en tatovering af en guitar på armen. En miljøaktivist kan tatovere billeder af truede dyr på sine ben. Et par kan tatovere hinandens navne over deres hjerter.

En tatovering kan være en måde at vise, hvad der er vigtigt i en persons liv. Like Ink startede af denne passion for tatoveringer og en idé om at tilbyde følelsen af en permanent tatovering, men med en midlertidig tatovering. Det, vi blev tiltrukket af ved midlertidige tatoveringer, er legesygheden og enkelheden. Uanset om du vil teste en ny tatoveringsidé, skabe fællesskab i et hold eller klæde dig ud til en fest, er midlertidige tatoveringer en sjov og overraskende detalje..

Midlertidige tatoveringer

Når det kommer til vores midlertidige tatoveringer, er der to ting, der altid har været i fokus.

For det første skal tatoveringerne se godt ud! Like Inks midlertidige tatoveringer har i dag den bedst tænkelige kvalitet. Vi har udviklet en tatovering med skarpe, fine farver, som både ser godt ud, er holdbar og nem at påføre og fjerne.

Det andet punkt, som er meget vigtigt, er, at tatoveringen er sikker at bruge. For at sikre dette samarbejder vi med pålidelige og store leverandører af det materiale og farve, vi skal bruge. Like Inks midlertidige tatoveringer opfylder COSMETIC REGULATION EU 1223/2009, hvor der med rette stilles høje krav til indholdet. Derudover har vi ladet kemikalieteste vores midlertidige tatoveringer, vi har udført dermatologiske tests, en EN71-3 rapport og to store sikkerhedsvurderinger. Når du bestiller tatoveringer fra os hos Like Ink – skal du vide, at du får en kvalitetsmidlertidig tatovering, som ser godt ud, holder længe og er sikker for både børn og voksne at bruge.

Specialbestillinger

Ud over det, som tilbydes via webshoppen, kan vi hjælpe dig med alt fra grafisk produktion til planlægning af events og kampagner. Selvfølgelig kan vi også levere tatoveringer enkeltvis og trykke tatoveringer i forskellige størrelser. Har du brug for instruktionsmateriale eller ønsker, at tatoveringerne skal pakkes på en speciel måde, kan vi også løse det.

Med over 20.000 kunder i bagagen er Like Ink i dag en af Europas største og mest populære leverandører af midlertidige tatoveringer med valgfri design..

Vi har bemærket, at vores produkt ikke bare er en fake tatovering. Midlertidige tatoveringer er en god måde for virksomheder at få synlighed. Midlertidige tatoveringer er sjove og nytænkende. Prøv at dele din virksomheds logo som en midlertidig tatovering til medarbejdere, kunder og leverandører på dit næste event eller julefrokost! Oftest får midlertidige tatoveringer stor spredning på sociale medier, hvilket giver god markedsføring.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer i Sverige, og du kan betale nemt og sikkert via Klarna med kreditkort, netbank eller faktura.

Vi bliver glade, når kunder henvender sig, og vi er altid en e-mail eller et telefonopkald væk. Hvis du skal bestille midlertidige tatoveringer, er vi hos Like Ink din foretrukne partner!

Dermatologically logga

DERMA TESTED

EU Cosmetic Regulation logo

COSMETIC REGULATION
EU 1223 / 2009

Im Vegan logo

I´M VEGAN APPROVED BY DJURENS RÄTT

Kemikalietest logotyp.

CHEMICAL TESTED

EN71 logo

EU SAFETY OF TOYS