Like ink er en webshop, der henvender sig til dig, der ønsker at købe midlertidige tatoveringer med eget design. Vores ark med midlertidige tatoveringer måler ca. 20 x 15 cm (A5), og du uploader selv billeder eller illustrationer, når du vil bestille dine “custom made” engangstatoveringer. Vi producer dine midlertidige tatoveringer i Sverige og kan derfor garantere en ekstremt god kvalitet og hurtig levering.

Like ink blev blev grundlagt tilbage i februar 2015, da vi havde indset, at det var vanskeligt at finde en service, hvor man kunne lave sit eget design til engangstatoveringer.

Vi brænder for markedsføring, og vi elsker tatoveringer. Like ink er i dag sandsynligvis Sveriges største leverandør af custom made engangstatoveringer, og vores tilfredse kunder tæller alt fra virksomheder, kommuner, trykkerier, teatre og tv-virksomheder til glade bryllupsgæster, børn til børnefødselsdage, studenter og personer, der ønsker en tatovering.

Like ink er i dag sandsynligvis Europas største leverandør af custom made engangstatoveringer

Likeink tatoo - beställ gnuggisar med bra kvalitet och snabb leverans - likeink.se

Hos Like ink kan du som iværksætter, forening eller privatperson nemt og billigt bestille engangstatoveringer med eget design. Jo flere ark du køber, desto større bliver din rabat.

Vores produkt er ikke kun en midlertidig tatovering. Engangstatoveringer er også et godt markedsføringstrick for de virksomheder, der vil være mere synlige. Engangstatoveringer er et både sjovt og innovativt tiltag. Prøv blot at dele firmalogoet ud som en engangstatovering til medarbejdere, kunder og leverandører ved det næste event eller julefrokosten! Engangstatoveringerne spreder sig ofte på de sociale medier, hvilket resulterer i en succesrig markedsføring.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer inden for Sveriges grænser, og du betaler nemt og sikkert via Klarna med kort, netbank eller faktura.

Velkommen til Like ink! – custom made temporary tattoos.