Midlertidige tatoveringer til virksomheder

Midlertidige tatoveringer er perfekte til forskellige virksomhedsevents, marketing, som giveaways på arrangementer, messer og meget mere! Midlertidige tatoveringer bliver ofte midtpunktet på begivenheder, en samtalestarter, og de giver god eksponering i sociale medier, samtidig med at de skaber en følelse af fællesskab, uanset om dit publikum er unge eller ældre! Midlertidige tatoveringer er sjove, så simpelt er det 🙂

Lav unikke midlertidige tatoveringer til din virksomhed! Tilbudsanmodning

NOGLE AF VORES KUNDER<

apotek-hjartat
sharkmob
wayoutwest
oumph
ikea
greenpeace
Zoi logo
trygga-barnen
naturum logo
equalityline
electrolux
djurens-ratt
klarna dk
bon
oscarsteatern logo
socialdemokraterna
friskis-svettis
foretagarna

OSCARSTEATERN

Da jeg for et par år siden arbejdede på en tv-serie, brugte vi falske tatoveringer, eller Midlertidige tatoveringer, og det var der, jeg kom i kontakt med LikeInk for første gang. Vi var så tilfredse med kvaliteten af produkterne og den service, vi fik, så da behovet opstod i musikalkomedien Tootsie, vidste jeg præcis, hvem jeg skulle kontakte!

Tatoveringen i Tootsie blev udviklet ud fra et dataredigeret billede af Robert Gustafsson som karakteren “Dorothy”. Derefter redigerede jeg billedet i hånden, da tatoveringen skulle opfattes som inficeret og betændt. Jeg sendte det billede, jeg havde udviklet, til LikeInk, som hjalp mig med at omdanne det til en påsætbar gnuggis i den størrelse, jeg ønskede, cirka 15*15 cm.

For at påføre “tatoveringen” klipper jeg selve billedet ud, sætter det på huden og bruger en våd svamp til at fastgøre det. Det tager mindre end et minut og går super let. Vi bruger cirka 5 tatoveringer om ugen, og jeg har kunne bestille ekstra efter behov. Produktion og levering sker inden for 24 timer og går utroligt hurtigt og smidigt.

oscars teatern tatovering
oscars teatern tatoveringer
Sharkmob tatovering

SHARKMOB

Sharkmob is a game developer with studios in London, UK and Malmö, Sweden. To celebrate the launch of our first game, Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, we threw a big party for the crew who had poured their blood, sweat and tears into the project.

To help get into the grungy, dark atmosphere of our game, we got loads of temporary tattoos from Likeink and set up our own “Tattoo parlor” which we called Sharkmob Ink. Party-goers could then memorialize the night through themed tattoos representing Sharkmob and our game.

Our crew loved this fun addition to the party!

BON

Bon er et magasin og et byrå. Sidste år udgav vi bogen “Beyond the algorithm” og havde sammen med kunstneren Jacob Felländer i hans studio en lanceringsfest, hvor vi bestilte tatoveringer fra Like Ink. Hurtig levering og meget god kvalitet.

Vi fik virkelig god respons på tatoveringerne, det tilføjede virkelig noget ekstra!

Bon tatoveringer
Bon tatovering

Med vores smidige designværktøj kan du nemt uploade dit eget logo, grafik, tekst og skabe en unik midlertidig tatovering. Vi bruger højkvalitets, ikke-giftigt og vegansk materiale og farve, der opfylder gældende lovgivning for kosmetiske produkter. Vores tatoveringer ser godt ud og er sikre at bruge på alle hudtyper.

Vores midlertidige tatoveringer er en sjov og kreativ måde at markedsføre din virksomhed eller budskab på. Tatoveringerne er nemme at bruge, og det tager kun få sekunder at påføre en tatovering.

Hvor hurtig er leveringstiden, og hvor bliver tatoveringerne trykt?

Vi trykker alle tatoveringer i Sverige, og vi kan sende din bestilling inden for 24 timer. Leveringstiden afhænger af, hvor i verden du befinder dig. Til Danmark tager leveringen ofte cirka 7 dage.

Hvordan bestiller virksomheder fake-tatoveringer fra Like ink

Upload dit eget design og bestil via vores webshop og betal med Klarna. Prisen er 70,56 DKK ex vat per A5 ark og der er rabat jo flere ark med tatoveringer I bestiller. Tatueringerne leveres på A5 ark.

Bestil vores færdige Event-pakker, upload et billede og vi leverer motivet i varierende størrelser.

Fyld formularen med prisforespørgsel, så vender vi tilbage med pris og information.

Selvfølgelig kan vi sende faktura til virksomheder, foreninger, myndigheder og kommuner efter jeres ønsker og procedurer.

Vi glæder os til at høre fra dig!
info@likeink.se
0046 40181810
Like ink AB
VAT: SE556811682501

Tilbudsanmodning

  Messer og events

  At dele fake-tatoveringer med jeres logo, et hashtag eller måske en besked på messer og forskellige arrangementer, tiltrækker både publikum og får jeres besøgende til at huske jer. Derudover plejer folk at synes, at det er sjovt at tage billeder af deres fake-tatoveringer og dele dem på sociale medier.

  Bryllupper, polterabend/venindeture

  En midlertidige tatovering med brudens tidligere kærester på polterabend eller en masse ansigtstatoveringer eller dagens program på den kommende mand på herreturen, vil helt sikkert give en god start på festen. midlertidige tatovering er sjove! At dele midlertidige tatovering med et flot billede af brudeparret eller en besked vil helt sikkert gøre bryllupsdagen mindeværdig og sjov for både brudeparret og gæsterne.

  Markedsføring

  Midlertidige tatoveringer til markedsføring er helt perfekte. Uddel tatoveringer på messer og events, send en engangstatovering med kundens ordre eller måske med fakturaen. Mange bestiller også gnuggis fra os til fotoshoots, filmoptagelser og reklamekampagner.

  Klub / studenterforening

  Anvend engangstatoveringer som entrébilletter, måske med forskellige budskaber, så får gæsterne noget at tale om og vise frem. Engangstatoveringer har en tendens til at øge fællesskabet på en fest og gøre den mindeværdig.

  Politik og kampagner

  Politiske budskaber, logoer og påstande gør sig perfekte som en gnuggistatuering! Vis, hvad I mener og står for.

  Kickoff og firmafester
  Vil I have at chefen er i ekstra godt humør til festen og at der er maksimalt team spirit, så er Midlertidige tatoveringer med virksomhedens logo, et mål eller nøgleord perfekt! Prøv engangstatueringer til næste fest, det vil være en succes

  Fest og fejring
  Like inks Midlertidige tatoveringer er velegnede til børn og er allergivenlige. Hvis I vil skabe den fest, som alle husker og taler om uanset alder, så er gnuggisar et must.

  Festivaler
  Uanset om du arbejder på, arrangerer eller besøger en festival, passer en egen-designet midlertidige tatovering perfekt. Hvem er du, hvem er du med, hvilket band kan du godt lide? Besvar det med en tatovering.

  Kampe, sportsbegivenheder og koncerter.
  Forestil jer en hel heppekoret, hvor alle har deres yndlingsholds tatovering på halsen eller armen. Midlertidige tatoveringer spreder glæde, samhørighed og fællesskab. At have hold-tatoveringer på en turnering, en konkurrence er også sjovt og måske fører det til, at alle giver det ekstra skub, som nogle gange er nødvendigt.

  Merch og udgivelser
  Køb midlertidige tatoveringer for nogle kroner pr. styk og sælg dem for nogle tiere pr. styk. Desuden får du en publik, der bærer det, du har solgt til dem på deres hud, og som sandsynligvis spreder det i sociale medier. Ret godt, ikke sandt?